1147 Budapest, Miskolci út 99.|E-mail: info@orwak.hu f
Telefon: +36 (1) 363 88 88  

Kis Kedvencet Karácsonyra


 

De mi is van az ajándékcsomagunkban? 

300.000.- Ft vételárkedvezmény az ORWAK 3110 bálázógép vételárából és a használathoz akár 1 évre elegendő  8 db bálakötöző zsinór 33.600 Ft értékben!  Nem illik az ajándékok értékét számszerűsíteni, de mi nagy dolognak tartjuk, hogy adhatunk összesen bruttó 423.672,- Ft összértékű kedvezményt!

 

Hogyan lehetséges ez?

Biztosak vagyunk a  kampányunk sikerében, ezért rendeltünk egy figyelemreméltó mennyiséget a méltán „Kis Kedvenc” nevű bálázógépünkből.  A nagy volumenre tekintettel kapott kedvezményt megtoldottuk, az ünnephez méltóan becsomagoltuk és egy „Boldog Karácsonyt Kínálunk” jókívánsággal ezúton átadjuk Önnek. Így az ORWAK 3110 bálázógép az 1.380.000.- Ft + ÁFA listaár helyett most 1.080.000.- Ft + ÁFA vételáron, 30 napos fizetési határidővel, garanciával, ingyenes helyszínre szállítással és üzembe helyezéssel megrendelhető.

Miért pont most vásárolná meg a bálázógépet?

Mert a karácsonyi rohamra való felkészülés időszaka különösen nagy megpróbáltatás egy jól menő vállalkozás életében. A fokozott termelés/értékesítés nagyszerű dolog, ám a vele járó többlet teher nem! Több áru érkezik, több a hulladék, egyre kevesebb a hely, egyre fáradtabbak a kollégák, egyre nagyobb a káosz és a rendetlenség. Ezzel a kisgéppel a csomagolóanyagok hajtogatása, rakodása, kerülgetése véget ér! Kollégái a valóban nekik való feladatokat végzik, nem kell plusz embert alkalmaznia, vagy a dolgozóknak túlóra bért fizetnie, nő a termelékenység, üres területek szabadulnak fel, csökken a stressz… Plusz még egy ajándék, de ezt már saját jó döntésének köszönheti: a bálázott hulladék értékes, a bálák eladásából keletkező bevételből már Ön is ajándékozhat Karácsonyra!

Hogyan tudja átvenni?

Kérjük, hogy rövid válasz “Megrendelem” e-mailt küldeni szíveskedjék, melyben hivatkozik a „Kis Kedvencet Karácsonyra” akciónkra. Ha megrendelése előtt kérdése lenne, kérjük keressen azonnal elérhetőségeinken, nehogy lemaradjon erről a lehetőségről. Meddig kell a megrendelésnek megérkeznie?

Akciónk legkésőbb 2016. november 30-ig tart.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És ha ez még mindig nem lenne elég, mutatunk további 8 nyomos érvet, melyek az ORWAK gépek mellett szólnak:

 

  • Gyorsabb hulladékkezelés. A tömörítés másodpercekben mérhető, így naponta több órát megspórolhat.
  • Nagyobb lesz a rend és tisztaság, több lesz szabad a terület. A tömörítetlen hulladék nem szép látvány, rengeteg értékes helyet foglal, sőt még hasra is eshet benne. És különben is, miért tárolna és szállíttatna levegőt? Ha tömöríti hulladékát, azt kezelni is könnyebb: egyrészt a bálák egyszerűen mozgathatók, gazdaságosan tárolhatók, másrészt óriási hasznos területet szabadíthat fel.
  • Csökkenő költségek, növekvő bevétel, gyors megtérülés.  A gépnek gyakorlatilag csak bekerülési költsége vagy “bérleti díja” van, utána csak kevés áramot fogyaszt, esetleg némi kötözőzsinórt. A gép „kigazdálkodja” magának a beszerzés költségeit, hiszen nemcsak rengeteg pénzt spórolhat, de értékesítheti is a tömörített hulladékot.
  • Egyszerű kezelés. Csak bedobja a hulladékot és megnyom egy gombot. A gazdaságos hulladékkezelés gyorsan mindennapi rutinná válik.
  • Fokozott biztonság. Svéd termékről lévén szó a kezelőszemély biztonsága fő szempont. A gépeket úgy terveztük, hogy még a legálmosabb hétfő reggelen is hulladékát kényelmesen és biztonságosan tömöríthesse.
  • Tartós megoldás. Az ORWAK gépeit évtizedekre tervezzük. Szerviz- és karbantartási igénye minimális. Így hosszútávon garantált a korszerű és hatékony hulladékkezelés. Többé nem kell “szemét kérdésekkel” foglalkoznia.
  • Környezettudatos működés. Bálázógép használatával vállalkozása valóban környezettudatos lesz, ami az Ön lelkiismeretének nyugalmat, a cégének egy kiválóan kommunikálható előnyt ad.
  • Higiénikus. A tömörített hulladék nem szóródik mindenhova, így környezete, raktára, telephelye könnyebben tisztán tartható.

 

 

Végül mutatunk még 3 friss történetet, miként változtatta meg a “Kis kedvenc” Partnereink életét, milyen gondoktól szabadultak meg örökre és milyen előnyük származott belőle?

 

 

Ha az ajándékkal vagy bármi mással kapcsolatban kérdése lenne, keressen bennünket bizalommal! Szakértőink szívesen segítenek Önnek.


Még bizonytalan? De hiszen nincs mit veszítenie!

Ingyenes próbalehetőség

Saját költségünkre kötelezettség nélküli, ingyenes próbát biztosítunk.

Bővebben »

Szerviz

Szervizügyekben szakképzett munkatársaink állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Bővebben »

3 év garancia

Gépeinkre érvényes szerviz szerződés esetén 3 év garanciát vállalunk.

Bővebben »

Bérbeadás, egyedi finanszírozás

Ügyfélre szabott bérleti konstrukciók, részletfizetési lehetőségek.

Bővebben »

100% visszafizetési garancia

Nem azt kapta, amit várt? 5 napon belül visszafizetjük a vételárat.

Bővebben »

SOK A HULLADÉK, MAGAS A KÖLTSÉG?

Segítünk megszabadulni a „szemét” gondoktól és 

a felesleges kiadásoktól.

 

Kérjen tanácsot, próbálja ki az ORWAK bálázókat ingyen!

 

Nincs mit veszítenie!

Ajánlatunk kockázat és kötelezettség mentes!

 

 

SOK A HULLADÉK, MAGAS A KÖLTSÉG?

Segítünk megszabadulni a „szemét” gondoktól és

a felesleges kiadásoktól.

 

 

Kérjen tanácsot, próbálja ki az ORWAK gépeket ingyen!

 

Nincs mit veszítenie!

Ajánlatunk kockázat és kötelezettség mentes!

Köszönjük regisztrációját!

 

Munkatársunk hamarosan felveszi

Önnel a kapcsolatot!