1147 Budapest, Miskolci út 99.|E-mail: info@orwak.hu f
Mutasd a menüt

Nagy vendéglátós mustra II. – újabb 10 budapesti helyszín

 

Egy kicsit az előzményekről.

Egészen egyedülálló ötlettel álltunk elő néhány hónappal ezelőtt. Élőben mutatjuk be az étterem és szálloda iparból érdeklődőknek, hogyan működnek a hulladékprések élesben. Ez tulajdonképpen annyit jelent, hogy kollégánk találkozik az érdeklődővel, sétálnak egyet Budapesten belvárosában, miközben betérnek minden olyan helyre, ahol ORWAK-gépeket használnak. Ennél élménydúsabban még senki nem mutogatott vagy nézegetett termékpalettát. A belvárosi séta ötlete annyira megtetszett, hogy muszáj volt írásban is megörökítenünk. Előző bejegyzésünket ITT olvashatja >>

 

Az elmúlt pár hónapból összegyűjtöttünk újabb 10 helyszínt, ahol azóta mi is ott vagyunk.

 

 

ORWAK LE 240 hulladék tömörítő3 étterem a belváros szívében

A Leroy méltán népszerű éttermei közül, három belvárosi helyszínt üdvözölhetünk új partnereinkként. A Tokio-t, a TG Italiano-t és a Bestia-t. Mindhárom étteremben az ORWAK LE-240-es hulladékprésre esett a választás, több okból is kifolyólag.

Nagy mennyiségben keletkezik kommunális hulladék, ehhez képest a kukatároló terület meglehetősen kicsi. A cél az volt, hogy a magas költségeket csökkentsük, és ne pazaroljon egyik étterem személyzete sem feleslegesen energiáját. A feladat adott volt, a kihívást teljesítettük.

 

Az Andrássy út csillogásában

Ha egy kicsit tovább sétálunk, hamar az Andrássy úton találjuk magunkat. Az egyik legszínvonalasabb budapesti szálloda a 4 csillagos Hotel Moments az Opera szomszédságában.

 

A tulajdonos itt is az ORWAK LE-240-es “Kis Elefánt”nagy kukaprés mellett döntött, így végleg leszámolt a magas szemétszállítási díjakkal, és a túlcsorduló kukák látványával.

 

Az egyik leghíresebb étterem az országban

ORWAK hulladék tömörítőGianni éttermét, az igen népszerű Pomo D’Oro-t, senkinek nem kell bemutatnunk Magyarországon, aki kicsit is érdeklődik a gasztronómia iránt. Az Arany János utcai étterembe – az előbb említett éttermekhez hasonlóan – szintén egy 2 kamrás ORWAK LE-240-es hulladékprés került.

A kommunális hulladékot hatékonyan tömöríti. Mivel az étteremben állandóan nagy a forgalom, olyan gép kellett, ami csökkenti a kukák számát, ürítését és megkönnyíti a dolgozók mindennapjait. A megnövekedett szemétmennyiséggel könnyedén elbánik az ORWAK szemétprés.

 

Az Erzsébet körúton, a Corinthia Hotelben

A Hotelier Magazin egy angol nyelven publikáló lap, amelyben korábban már bemutathattuk, milyen költséghatékony megoldást biztosítottunk a 4 csillagos Corinthia Hotelnek.

A szállodában nagy forgalmú étterem is működik, így az ORWAK 3110-es (“A kiskedvenc”) géppel bálázzák a csomagoló anyagot, az újrahasznosítható papír és műanyag hulladékot. Mivel a nagy mennyiségű kommunális hulladékkal is kezdeniük kellett valamit, a 3 tonnás tömörítő erővel préselő ORWAK 4110-es nagy kukaprést választották.

 

ORWAK hulladékprések a romkocsmákban is

 

romkocsma_orwak szemét tömörítő

Fiatalok körében népszerű romkocsmák közül a Szimpla Étterem úttörőként szeretett bele az újrahasznosítható hulladékok bálázásába, és az ennek köszönhető rendezett környezet feelingjébe.

A bálázógép használatával az addig hegyekben álló csomagoló hulladék akadályozta a dolgozók munkáját. Az ORWAK 3110-es bálázógéppel pillanatok alatt, hajtogatás és pakolgatás nélkül tüntetik el a rengeteg dobozt, fóliát.

 

 

Gyors megoldás a gyorséttermeknek

Az utóbbi hónapokban egyre több KFC nyitott meg. Ahogy minden üzletükben így  már Újpesten, Miskolcon, Budaörsön és a Savoya Parkban is ORWAK-gépek könnyítik a személyzet mindennapjait. Felújítás után a nemrég megnyitott újra Király utcai KFC-ben is a mi hulladékprésünket használják, méghozzá az ORWAK 5031-es gépet.

 

 

Nem véletlen, hogy az eszköz, mely bálázógép és hulladékprés is egyben a “Gyorséttermek kedvence” névre hallgat. A tömörítő egy kombinált, 2 az 1-ben gép, amely a kommunális hulladékot zsákokba tömöríti, az újrahasznosítható anyagot pedig bálázza. Kis helyigényű, csendes, hatékony és biztonságos, amely gyorséttermeknek ideális választás lehet.

 

Olaszos finomságok a Fruccola-ban

orwak szemétrpésA Váci utca környékén vagyunk, egészen pontosan a Kristóf téren. A Cyranoban ORWAK gép üzemel, a mellette megnyitott Fruccola is mellettünk döntött. Ahogy az előbb említett éttermek, úgy a Fruccola pörgős életébe is változást vittünk.

Az ORWAK 3110-es gépet választották, amellyel hamar eltüntetik a dobozokat és fóliákat még az előtt, hogy azok felhalmozódnának. Mivel a kukatárolók alapterülete meglehetősen kicsi, az ORWAK LE-240-es hulladékprésre is szükség volt. Ezzel minimalizálva a szemétszállítási díjakat és feldolgozva a kommunális hulladékot.

 

 

Mai sétánk véget is ért, de hamarosan újra találkozunk.

 

A újabb vendéglátóhelyekről, éttermekről és szállodákról ismét írunk majd, hiszen jól látszik, hogy az ORWAK-gépeket bárhol lehet használni. Rengeteg költséget lehet velük megtakarítani, számos kellemetlenségtől, és problémától szabadítanak meg. De talán a legfontosabb, hogy még több időt fordíthatunk az vendégekre.

 

Ha még többet szeretne tudni a szálloda és vendéglátóipari lehetőségekről, esetleg szeretne velünk egy ingyenes konzultációt vagy akár ingyenes próbát, írjon nekünk vagy keressen bizalommal.

 


TEGYEN PRÓBÁRA MINKET!

Kérjen tanácsot, próbálja ki az

ORWAK gépeket ingyen!

 

Segítünk megszabadulni a „szemét”gondoktól és a felesleges kiadásoktól.

 

Nincs mit veszítenie!

Ajánlatunk kockázat és kötelezettség mentes!

TEGYEN PRÓBÁRA MINKET!

Kérjen tanácsot, próbálja ki az ORWAK gépeket ingyen!

 

Segítünk megszabadulni a „szemét” gondoktól és a felesleges kiadásoktól.

 

Nincs mit veszítenie!

Ajánlatunk kockázat és kötelezettség mentes!

Köszönjük regisztrációját!

 

Munkatársunk hamarosan felveszi

Önnel a kapcsolatot!.

SOK A HULLADÉK, MAGAS A KÖLTSÉG?

Segítünk megszabadulni a „szemét” gondoktól és 

a felesleges kiadásoktól.

 

Kérjen tanácsot, próbálja ki az ORWAK bálázókat ingyen!

 

Nincs mit veszítenie!

Ajánlatunk kockázat és kötelezettség mentes!

 

 

SOK A HULLADÉK, MAGAS A KÖLTSÉG?

Segítünk megszabadulni a „szemét” gondoktól és

a felesleges kiadásoktól.

 

 

Kérjen tanácsot, próbálja ki az ORWAK gépeket ingyen!

 

Nincs mit veszítenie!

Ajánlatunk kockázat és kötelezettség mentes!

Köszönjük regisztrációját!

 

Munkatársunk hamarosan felveszi

Önnel a kapcsolatot!