Az óriási nemzetközi háttérrel rendelkező gépjárműalkatrész-gyártó cég már több, mint 20 éve van jelen Magyarországon, de múltja ennél régebbre nyúlik vissza. Jól tudjuk, a technikai fejlődés nagyon gyors, ezért ez a vállalat is nagy hangsúlyt fektet a fejlesztésekre, hogy folyamatosan versenyben maradjon. De nem csak a termékeit fejleszti, hanem a vidéki üzem egyéb tevékenységeire is áldoz, jelen esetben 4 darab 3420 típusú ORWAK bálázó- és hulladékprésre. S hogy milyen haszna származott egy ekkora cégnek a 4 bálázógépből?

A papír és fólia csomagolóanyagok okozták itt is a kellemetlenséget, aminek a mennyisége havonta akár 10 tonnát is kitett. Ezeket a haszontalannak vélt anyagokat a dolgozók manuálisan (!) – vagyis késsel – vágták apróbb darabokra, hogy viszonylag kevesebb helyet foglaljanak el. Na igen, ez már akár pozitívumnak is tekinthető, de vajon mennyi időt töltöttek el ezzel a dolgozók? Hány kisebb-nagyobb sérülést szenvedtek el a dobozok és fóliák vagdosása során és ezért mennyi időre estek ki a munkából? A vezetőség szerint túl sokat, ezért döntöttek a hulladékkezelés modern módszere, az ORWAK bálázógépek használata mellett.

Ők megvették, mi beüzemeltük a berendezéseket, a változás pedig nagyon látványosra sikeredett. Ma már a korábbi terület töredékét foglalja el a hulladék, amit bálázva a legmagasabb egységáron értékesítenek, így az most bevételt is termel a cégnek.

Nem mellékes tény, hogy a dolgozók lényegesen kevesebb időt fordítanak a hulladékok kezelésére, ráadásul a bálákat targoncával könnyen tudják mozgatni, ahol szintén nagyon sok időt takarítanak meg.

És még egy nem elhanyagolható eredmény: az üzemorvosnak is lényegesen kevesebb munkája akad 🙂

Érdekli az ingyenes próba? Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ügyfélszolgálat. 08:00-16:00
+36 (1) 363 88 88

E-mail címünk:

Postacímünk:
1147 Budapest,
Miskolci út 99.

SOK A HULLADÉK, MAGAS A KÖLTSÉG?

Segítünk megszabadulni a „szemét” gondoktól és 

a felesleges kiadásoktól.

 

Kérjen tanácsot, próbálja ki az ORWAK bálázókat ingyen!

 

Nincs mit veszítenie!

Ajánlatunk kockázat és kötelezettség mentes!

 

 

SOK A HULLADÉK, MAGAS A KÖLTSÉG?

Segítünk megszabadulni a „szemét” gondoktól és

a felesleges kiadásoktól.

 

 

Kérjen tanácsot, próbálja ki az ORWAK gépeket ingyen!

 

Nincs mit veszítenie!

Ajánlatunk kockázat és kötelezettség mentes!

Köszönjük regisztrációját!

 

Munkatársunk hamarosan felveszi

Önnel a kapcsolatot!