1147 Budapest, Miskolci út 99.|E-mail: info@orwak.hu f
Mutasd a menüt

Big-bag

 

Vegyünk egy nagy múlttal rendelkező Bács-kiskun megyei vállalkozást, aminek profilja a burgonyatermesztés. A burgonyát masszív, úgynevezett Big-bag zsákokban tárolják és szállítják, amik üresen temérdek helyet foglalnak el. Gondoljon bele, mekkora területre van szükség több száz köbméter laza zsák tárolására! Ráadásul lazán egymásra pakolva könnyen koszolódnak, egyszóval nehéz volt őket megfelelően raktározni és kezelni. Ekkor léptünk mi a képbe.

A vezetőség felismerte és tudta, hogy a nagy mennyiségű termék magával vonzza a csomagolóanyag mennyiségének drasztikus növekedését is, és a megtermelt krumpli értékesítésén túl gondoskodni kell a járulékos anyagok kezeléséről is. Ehhez bizony a legtöbb esetben nem elég az ötletes szervezés, és ez igaz volt ennek a mezőgazdasági vállalkozásnak az esetében is. Megoldást kerestek a problémára, szerették volna radikálisan lecsökkenteni a zsákok raktározására használt területet és higiénikusabbá tenni a tárolást, ezért kapcsolatba léptek velünk. Értékesítő kollégánk előzetes egyeztetést követően ellátogatott a helyszínre, felmérte az adottságokat és igényeket, konzultált az ottani vezetőkkel.

 

big-bag ORWAK bálázóAz ajánlott géptípusok közül az ORWAK 3420 bálázógépre esett a tulajdonosok választása, amit díjmentesen helyszínre szállítottak és üzembe helyeztek kollégáink. A kellőképp erős és gyors hidraulikus bálázógép azonnali megoldást nyújtott a tárolási nehézségekre.

Amióta kihasználják a berendezés kapacitását, a kezdetekhez képest kevesebb mint tized akkora helyen elfér ugyanaz a mennyiségű Big-bag zsák. A zsákokat egységes, raklap méretű bálákba tömörítik, így nem szennyeződnek és szállításuk, tárolásuk is könnyebbé, szervezhetőbbé vált.

Kijelenthetjük, hogy az ORWAK 3420 rövid időn belül markáns és pozitív változásokat hozott a cég raktározási szokásaiban, hosszútávon leegyszerűsítve a Big-bag zsákok kezelését.

 

A csomagolóanyag térfogata több mint tizedére csökkent a mezőgazdasági cégnél.

 

 

További információt kérek!

 


SOK A HULLADÉK, MAGAS A KÖLTSÉG?

Segítünk megszabadulni a „szemét” gondoktól és 

a felesleges kiadásoktól.

 

Kérjen tanácsot, próbálja ki az ORWAK bálázókat ingyen!

 

Nincs mit veszítenie!

Ajánlatunk kockázat és kötelezettség mentes!

 

 

SOK A HULLADÉK, MAGAS A KÖLTSÉG?

Segítünk megszabadulni a „szemét” gondoktól és

a felesleges kiadásoktól.

 

 

Kérjen tanácsot, próbálja ki az ORWAK gépeket ingyen!

 

Nincs mit veszítenie!

Ajánlatunk kockázat és kötelezettség mentes!

Köszönjük regisztrációját!

 

Munkatársunk hamarosan felveszi

Önnel a kapcsolatot!