Az élelmiszerboltokra jellemző a nagy áruforgalom és ehhez kapcsolódóan a felgyülemlett karton dobozok, szerteszét heverő fóliák, csomagolóanyagok, amik csak a helyet foglalják, útban vannak és mindenki meg akar szabadulni tőlük. Ismerősen hangzik? Van rá megoldás!

Az Erdőkertesen működő üzlet volt az első COOP bolt, ahová ORWAK 3110-es bálázógépet szállítottunk. Itt folyamatosan gondot okozott a kevés hely és a dolgozóknak is ki volt számítva az idejük, így sürgősen szükségük volt a segítségünkre. 2 napon belül próba céljából üzembe helyeztünk a bálázó gépet tesztelésre.

A teszt célja az volt, hogy a vezetőség és az ott dolgozók saját bőrükön tapasztalják meg, milyen segítséget nyújt a legkisebb ORWAK tömörítő gép a napi munkában, hogyan lesz problémamentes a hulladék kezelés.

És a „Kis kedvenc” bizonyított! Azzal, hogy a polcok feltöltését követően a rengeteg csomagolóanyag, kartondoboz és fólia egységes méretű bálákba lett tömörítve, melyet könnyen mozgattak és egymásra pakoltak. Amellett, hogy a dolgozóknak lényegesen kevesebb idejébe kerül a bálák elkészítése, mint pl. a kartondobozok összehajtogatása vagy tépése, még értékes területek szabadultak fel az üzletben.

Ráadásul, ami eddig csak a költségeket növelte, most pénzt hoz a házhoz, hiszen pl. a bálázott papír hulladék a legmagasabb piaci áron értékesíthető.

Az erdőkertesi pozitív tapasztalatokra támaszkodva Mogyoródon már az új üzlet kialakítása során igényelték az ORWAK 3110-es bálázógépet. Korábbi kisebb üzlet került bővítésre, felújításra ahol a kevés tárolásra alkalmas terület okozta nehézséget tetézte az, hogy a boltnyitással egy időben 1500 új termékkel bővült a termékek a palettája, így a szokásosnál lényegesen több csomagolóanyag gyűlt össze. A kartondobozokon kívül hegyekben álltak a kis faládák és műanyag rekeszek, de a bálázógép segítségével a nagy kupac hulladék mindössze 3 egymásra helyezhető bálába lett tömörítve. Mire eljött az ünnepélyes megnyitó ideje, mindenki teljes megelégedettségére rend uralkodott mindenhol.

Érdekli az ingyenes próba? Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

SOK A HULLADÉK, MAGAS A KÖLTSÉG?

Segítünk megszabadulni a „szemét” gondoktól és 

a felesleges kiadásoktól.

 

Kérjen tanácsot, próbálja ki az ORWAK bálázókat ingyen!

 

Nincs mit veszítenie!

Ajánlatunk kockázat és kötelezettség mentes!

 

 

SOK A HULLADÉK, MAGAS A KÖLTSÉG?

Segítünk megszabadulni a „szemét” gondoktól és

a felesleges kiadásoktól.

 

 

Kérjen tanácsot, próbálja ki az ORWAK gépeket ingyen!

 

Nincs mit veszítenie!

Ajánlatunk kockázat és kötelezettség mentes!

Köszönjük regisztrációját!

 

Munkatársunk hamarosan felveszi

Önnel a kapcsolatot!