ORWAK 8015 (anno)

Ez a történet nem ma kezdődött. Egészen pontosan 1999-ben, amikor egy japán autó alkatrészeket forgalmazó vállalkozás vásárolt tőlünk egy ORWAK 8015 típusú bálázógépet. Akkor úgy tervezték, hogy a papír és a fólia hulladékot is ezzel fogják bálázni, ami hosszú éveken keresztül így is történt.

A kereskedés nagyon sikeres lett, egyre több áru fordult meg a tágas telephelyen és ezzel párhuzamosan a felesleges csomagolóanyag mennyisége is drasztikusan megnőtt. A beüzemelt ORWAK bálázógép kapacitását kihasználták, de amíg a papírt tömörítették bálába, addig a folyamatosan gyűlő műanyag hulladék egyre nagyobb területet követelt magának. És persze fordítva.

A tulajdonos felismerte, hogy egyszerűen kinőtte a vállalkozás a gépet és mivel elégedett volt az addigi berendezéssel és a kapcsolódó szolgáltatásainkkal, újból megkeresett minket. Mivel az elmúlt 18 évben a korábbi típust többször is fejlesztették, így kollégánk még aznap kiment helyszíni egyeztetésre és közösen kiválasztásra került az ORWAK 3420típusú bálázógép. Az ORWAK POWER család legújabb tagját 1 héten belül kiszállítottunk és üzembe is helyeztünk.

ORWAK POWER 3420 – A nagymenő

Ez az erős és gyors bálázó mindössze 24 másodperc alatt végez egy tömörítési ciklussal, így rövid idő alatt egy raklap méretű kb. 400-450 kg súlyú bálát készít. Ma már hatékony és praktikus megoldást nyújt a megnövekedett forgalmú vállalkozásnak.

Azóta párhuzamosan használják a két berendezést, egyszerre bálázzák a papír és a műanyag hulladékot, ezzel rengeteg helyet és költséget takarítanak meg, ráadásul a bálázott hulladékot is ritkábban kell elszállítani.

Mit mondhatnánk mást: az ORWAK 3420 megéri a pénzét.

 

Érdekli az ingyenes próba? Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

SOK A HULLADÉK, MAGAS A KÖLTSÉG?

Segítünk megszabadulni a „szemét” gondoktól és 

a felesleges kiadásoktól.

 

Kérjen tanácsot, próbálja ki az ORWAK bálázókat ingyen!

 

Nincs mit veszítenie!

Ajánlatunk kockázat és kötelezettség mentes!

 

 

SOK A HULLADÉK, MAGAS A KÖLTSÉG?

Segítünk megszabadulni a „szemét” gondoktól és

a felesleges kiadásoktól.

 

 

Kérjen tanácsot, próbálja ki az ORWAK gépeket ingyen!

 

Nincs mit veszítenie!

Ajánlatunk kockázat és kötelezettség mentes!

Köszönjük regisztrációját!

 

Munkatársunk hamarosan felveszi

Önnel a kapcsolatot!