HULLADÉKKEZELÉSI MEGOLDÁSOK ÉTTERMEKNEK, SZÁLLODÁKNAK

Tipikus probléma 1.

25 éves múltunk alatt sokszor kaptuk már azt a visszajelzést, hogy a legmagasabb kommunális hulladékszállítási díjat az éttermek, a szórakozóhelyek és a szállodák fizetik.

“Szeméthelyzetükön” súlyosbít az állandóan változó forgalom. Nehezen tudják előre megsaccolni a keletkező hulladék mennyiségét, így a hulladéktárolók száma gyakran túl sok, néha pedig túl kevés. A számla összege viszont a szerződésben szereplő edények számától, vagyis a m3 mennyiségtől függ. Az sajnos már teljesen mindegy, hogy tele vannak-e a kukák vagy a kis forgalom miatt félig üresek. Vajon nincs kiszámíthatóbb megoldás?

Tipikus probléma 2.

Vendéghívogató kialakítás stimm. Finom falatok, kellemes italok pipa. Profi, kedves személyzet? Ez is megvan. Na és a higiénia? Jó-jó, de szemét mindenhol van – gondolhatja. Ez így igaz, de nem mindegy, mihez kezd vele!

Csökkenő költségek, magasabb higiénia

A kis helyigényű ORWAK berendezések a hulladékok kezelésének legkorszerűbb eszközei. Úgy lettek kialakítva, hogy a kezelőnek mindössze egy gombot kell megnyomnia, majd a zárt rendszeren belül indul is a tömörítés. Szabvány 1100 vagy 240 literes kukába, vagy egy fém paláston belül úgy, hogy a zsák teljesen sértetlen marad.

A tömörítés nagyon hatékony: 65-75%-kal is csökkenhet a hulladék terjedelme, így garantáltan csökkentheti az edények számát, vagy az ürítések gyakoriságát… sőt, gyakran mindkettőt!

A hulladékprések előnyeiről, az alkalmazási területek sokszínű lehetőségeiről többet is megtudhat blogjainkból. A szálloda és vendéglátó ipari tapasztalatokról ide kattintva >> vagy akár itt is >> bővebben olvashat.

Miért válasszam az ORWAK hulladékpréseket és bálázógépeket?

Az ORWAK eszközök hadrendbe állításával a szállodákban, éttermekben, szórakozóhelyeken gyorsabban és hatékonyabban tud megszabadulni a hulladéktól.

  • növekvő bevétel, gyors megtérülés
  • komoly költségcsökkenés
  • ingyenes próbalehetőség
  • hatékonyabb munkaerő és időkihasználás
  • kisebb helyigény: kisméretű gép, kevesebb edény, tömörített hulladék
  • jelentős térfogatcsökkenés, nagy sűrűségű bálák
  • egyszerű és biztonságos használat
  • nagyobb rend és tisztaság, több szabad terület

Különböző hulladékfajták? Nem gond többé!

Jól tudjuk, hogy egy étteremnek vagy hotelnek igazi kihívás a nagy mennyiségű és különféle típusú hulladék kezelése. Az ORWAK eszközök segítenek hatékonyan kezelni a sokféle anyagot, legyen az: papír, karton doboz, fólia, üveg, konzerv, egyéb háztartási vagy félig nedves hulladék.

A többkamrás bálázógép már a hulladék keletkezésének helyén biztosítja a hulladékválogatást és a szelektív bálázást. A bálázott hulladék a leghatékonyabb módja a hulladék elszállításának vagy újrahasznosításának – utóbbiból még bevételi forráshoz is juthat.

Még nem győztük meg? Jöjjön velünk egy virtuális sétára, ITT>> és ITT>> nézze meg, hogyan  változtatták meg az ORWAK tömörítők Partnereink életét, milyen gondoktól szabadultak meg örökre és milyen előnyük származott belőlük?

Kérjen díjmentes kalkulációt, ingyenes próbát! Adja meg telefonszámát és mi visszahívjuk!

7 + 7 =

Ügyfélszolgálat: (08:00-16:00):
+36 (1) 363 88 88

E-mail cím:

Cím:
1147 Budapest,
Miskolci út 99.

SOK A HULLADÉK, MAGAS A KÖLTSÉG?

Segítünk megszabadulni a „szemét” gondoktól és 

a felesleges kiadásoktól.

 

Kérjen tanácsot, próbálja ki az ORWAK bálázókat ingyen!

 

Nincs mit veszítenie!

Ajánlatunk kockázat és kötelezettség mentes!

 

 

SOK A HULLADÉK, MAGAS A KÖLTSÉG?

Segítünk megszabadulni a „szemét” gondoktól és

a felesleges kiadásoktól.

 

 

Kérjen tanácsot, próbálja ki az ORWAK gépeket ingyen!

 

Nincs mit veszítenie!

Ajánlatunk kockázat és kötelezettség mentes!

Köszönjük regisztrációját!

 

Munkatársunk hamarosan felveszi

Önnel a kapcsolatot!