Ennek a felkapott, belvárosi olasz étteremnek a külső megjelenése és belső kialakítása, berendezése is a csizmaország hangulatát idézi, az ételek és a mediterrán borok pedig teljessé teszik az élményt.

Többnyire ezt látjuk mi, betérő és jóllakottan, elégedetten távozó vendégek, de a dolgozók és a vezetőség nem csak a mi kiszolgálásunkkal kell, hogy foglalkozzon, akad az étterem táján más tennivaló is bőven. Rendszeresen érkezik friss áru, gondosan becsomagolva. Az itteni specialitások miatt gyakori a karton, műanyag és hungarocell csomagolóanyag használata, de tudjuk jól, ezeknek nagy a kiterjedésük és nem sokáig lehet halmozni ezt a hulladéktípust.

Na és a kommunális hulladék, ennek a keletkezése szinte elkerülhetetlen, egy nagy forgalmú vendéglátóhelyen pedig a nap végére rengeteg gyűlik belőle össze.

Ezen a helyen kénytelenek voltak 4 kukát használni erre a célra, amelyek 1 nap alatt megteltek és így minden nap üríteni kellett őket. Ez pedig pénzbe került, nem is kevésbe, ráadásul a 4 szemetes értékes területet követelt magának. A látvány lehangoló volt, a helyzet pedig odáig fajult, hogy döntés született: változásra van szükség!

Kollégánk kilátogatott az étterembe, a helyszíni egyeztetést követően pedig az ORWAK LE-240 hulladékprés 2 kamrás változatát javasolta. A vezetőség átgondolta, szinte azonnal döntött és vásárolt. És jól járt! A hulladékprést gyorsan kiszállítottuk, üzembe helyeztük és rövid időn belül látványos változásoknak voltak szemtanúi az ott dolgozók. A LE-240 két kamrája révén egyszerre akár 2 db 240 literes kukába tudja tömöríteni a hulladékot, így nagyobb kapacitása miatt nem szükséges mindig cserélni az edényeket. A tömörítés lényege is jól érvényesült: ugyan azon a helyen a hulladék korábbi mennyiségének többszöröse fér el, ezért nem kell a gyűjtőedényeket naponta üríteni.

A ritkább szemétszállítás kisebb összegről szóló számlát, vagyis megtakarítást jelent és jelentős összeg magad az étterem zsebében, ez pedig fontos extra profit minden vállalkozás életében. Most már jól áttekinthető és rendezett a hulladéktároló, higiénikus a környezet, gazdaságos a hulladékkezelés folyamata.

A vezetőség és az étteremben dolgozók a vendégekre összpontosíthatják minden energiájukat, mert az ORWAK LE-240 hulladékprés hatékony megoldást jelentett problémáikra.

Érdekli az ingyenes próba? Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ügyfélszolgálat. 08:00-16:00
+36 (1) 363 88 88

E-mail címünk:

Postacímünk:
1147 Budapest,
Miskolci út 99.

SOK A HULLADÉK, MAGAS A KÖLTSÉG?

Segítünk megszabadulni a „szemét” gondoktól és 

a felesleges kiadásoktól.

 

Kérjen tanácsot, próbálja ki az ORWAK bálázókat ingyen!

 

Nincs mit veszítenie!

Ajánlatunk kockázat és kötelezettség mentes!

 

 

SOK A HULLADÉK, MAGAS A KÖLTSÉG?

Segítünk megszabadulni a „szemét” gondoktól és

a felesleges kiadásoktól.

 

 

Kérjen tanácsot, próbálja ki az ORWAK gépeket ingyen!

 

Nincs mit veszítenie!

Ajánlatunk kockázat és kötelezettség mentes!

Köszönjük regisztrációját!

 

Munkatársunk hamarosan felveszi

Önnel a kapcsolatot!