Hulladékprések

Szelektív hulladékgyűjtés

Tervezzük meg és vezessük be a szelektív hulladékgyűjtést, így a költségek tovább csökkenthetők, és így tehetünk igazán a környezetünk és élővilágunk jövőjéért!
A szelektált anyagokat
(papír, PET, fólia, stb.) bálázva értékesíthetjük, így árbevétel keletkezik. Sokszor hallottuk: a hulladék ÉRTÉK, ezt maximálisan alátámasztjuk!

Kérje kalkulátorunkat vagy ingyenes szaktanácsadást!

Hulladékpréseink használatával a szabvány edények telítettsége könnyen ellenőrizhető (csak a ténylegesen megtelt kukák ürítése után kell az egységnyi ürítési díjat megfizetni!), szemben a tömörítős vagy préskonténerekkel. Az ürítési gyakoriság az igényekhez könnyebben igazítható, az egyszerű tisztíthatóság révén pl. az egészségügy, élelmiszer-ipar területén magasabb fokú higiénia biztosítható

Megvalósul a gazdaságos, átlátható és kontrollálható hulladékkezelés

A hulladékszállítási költségek 65-75 %-a megtakarítható. Csökken a jelenlegi szemetes edények (kukák) ürítési száma és/vagy mennyiségi darabszáma, vagy a meglévő nagyobb konténerek kisebb szabvány szemetes edényekre cserélhetők.

Nagyobb lesz a rend és a tisztáság

A szemetes edények mennyiségi csökkenésével vagy kisebbre cserélésével értékes területek szabadulnak fel más célokra. A hirtelen nagyobb mennyiségben keletkező hulladék a szemetes edényekbe tömörítve biztonsággal elhelyezhetők, az edények és azok környéke tisztán tartható. Zárt rendszerű és higiénikus hulladékkezelés valósítható meg. A műanyag zsákba tömörített, lekötött műanyag zsákokból a hulladék nem szivárog, nem párolog, rovarok, macskák, madarak távol tarthatók.

Az élő munkaerő és költségei jelentősen csökkenek

A hulladékprés rugalmas telepítési lehetőségéből adódóan (kis helyigény, közvetlenül a hulladék-keletkezési hely közelébe telepíthető) a hulladék összehordása, kezelése lényegesen kevesebb munkaerőt, ráfordított munkaórát igényel, így további jelentős költségek (munkabér, járulékok, stb.) megtakaríthatók.

Kevesebb alkalommal jelentkezik a szemetes autók okozta forgalom és környezetterhelés

A hulladékgyűjtő járművek kevesebb alkalommal és/vagy rövidebb idő alatt ürítik a szemetes edényeket vagy konténereket, nem zavarják gyakran a forgalmat, kisebb mértékben szennyezik a környezet.

A hulladékprések egyszerűen és biztonságosan használhatók

Érdekli az ingyenes próba? Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

CSÖKKENTSE A KÖLTSÉGEIT!

Segítünk megszabadulni a „szemét” gondoktól és

a felesleges kiadásoktól.

 

Kérjen tanácsot, próbálja ki az ORWAK gépeket ingyen!

 

Nincs mit veszítenie!

Ajánlatunk kockázat és kötelezettség mentes!

CSÖKKENTSE A KÖLTSÉGEIT!

Segítünk megszabadulni a „szemét” gondoktól és 

a felesleges kiadásoktól.

 

Kérjen tanácsot, próbálja ki az ORWAK gépeket ingyen!

 

Nincs mit veszítenie!

Ajánlatunk kockázat és kötelezettség mentes!

Köszönjük regisztrációját!

 

Munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!.