ORWAK papír bálzó előttEgy számítógép alkatrészeket beszállító szegedi cégnél kaotikus helyzet uralkodott, amikor kollégánk először odalátogatott. Azért kerestek meg bennünket, hogy tanácsot, pontosabban megoldást találjanak a problémájukra.

A termékek csomagolásából eredő hulladékot eddig nagy konténerekben gyűjtötték, de hiába tömték, gyömöszölték, taposták tele, nem szállították el azokat olyan gyakran, hogy kapacitásuk elegendő legyen a papír hulladék tárolására. De akkor hová pakolják ezt a rengeteg, és amúgy értékes szelektív hulladékot?

Nos, volt egy óriási raktáruk, amelynek modernizálására és korszerűsítésére sokat áldoztak. Azt tervezték, hogy az értékes számítógép alkatrészeket tárolják majd itt megfelelő körülmények között, hogy mindig megfelelő mennyiségű árukészlet álljon rendelkezésükre és így gond nélkül folyhasson az ügyfelek kiszolgálása. Szép terv. A valóság elszomorító volt: a feleslegessé vált papírdobozok gyűjtőhelyévé vált a felújított raktár.

Igazi pazarlás.

 

Szerencsére felismerték, hogy ez a módszer nem jelent hosszútávú megoldást. A hulladéknak találtak ugyan helyet, de a termékek tárolására nem maradt elegendő, biztonságos terület. Miután kapcsolatba léptek velünk és mi megismertük az adottságaikat a „Nagymenőnek” is becézett ORWAK 3420 bálázógépet ajánlottuk.

Szinte azonnal e típus mellett döntöttek. A megkeresésétől számított 1 héten belül leszállítottuk és üzembe helyeztük a megváltást jelentő, gyors és erős papírprést. Azóta raklap méretű, közel 500 kg súlyú papír bálákat készítenek vele. A bálákba tömörített hulladék lényegesen kevesebb helyen is elfér, így felszabadult végre a modern raktár. Most rend és tisztaság uralkodik benne, a polcokon pedig a számítógép-alkatrészek széles palettája található. 

Érdekli az ingyenes próba? Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

SOK A HULLADÉK, MAGAS A KÖLTSÉG?

Segítünk megszabadulni a „szemét” gondoktól és 

a felesleges kiadásoktól.

 

Kérjen tanácsot, próbálja ki az ORWAK bálázókat ingyen!

 

Nincs mit veszítenie!

Ajánlatunk kockázat és kötelezettség mentes!

 

 

SOK A HULLADÉK, MAGAS A KÖLTSÉG?

Segítünk megszabadulni a „szemét” gondoktól és

a felesleges kiadásoktól.

 

 

Kérjen tanácsot, próbálja ki az ORWAK gépeket ingyen!

 

Nincs mit veszítenie!

Ajánlatunk kockázat és kötelezettség mentes!

Köszönjük regisztrációját!

 

Munkatársunk hamarosan felveszi

Önnel a kapcsolatot!