Kecskemét frekventált környékén tágas eladótérrel büszkélkedik a modern belső kialakítású COOP Szuper üzlet. A vezetőség az ünnepélyes megnyitó óta is mindent megtesz a piaci pozíció megőrzése és javítása érdekében. A hulladékkezelés területén is fejlesztettek és nyertek!

A bolt hátsó munkaterületén kevés volt a hely, a termékek érkezése és a folyamatos árufeltöltés miatt a kartondobozok, fóliák és egyéb csomagolóanyagok elborították a raktárat, folyosókat, megnehezítve a dolgozók mindennapi életét. Ennél az üzletnél azonban nem hagyták, hogy elharapózzon ez az állapot, a hatékony megoldás pedig az ORWAK 3110-es bálázógép formájában érkezett. A berendezéssel főleg a papír hulladékot tömörítették egységes méretű bálákba, amik egymásra helyezve kevés helyet foglalnak el. A gép használata egyszerű és teljesen biztonságos, a kis súlyú bálakat a női dolgozók is tudják mozgatni, így a „Kis kedvenc” névre hallgató bálázógéppel az ott dolgozók gyorsan megbarátkoztak.

A pesterzsébeti COOP Szuper üzletben is csak nyűg volt a csomagolóanyag a dolgozóknak. Big-bag zsákokba gyömöszölték a fóliát, a kartondobozokat pedig összetépkedték, nagy dobozokban és kosarakban gyűjtötték, amiket időnként ingyen elvittek tőlük. Ebben a formában a csomagolóanyag csak rabolta a dolgozók idejét, ráadásul kb. 4 raklap helyet emésztett fel a tárolása, a hely pedig mindig nagy kincs egy raktárban. Eljött viszont a bolt felújításának ideje, amikor is nemcsak szebb külsőbe öltözött az üzlet, hanem az innováció jegyében a Mogyoródon már jól bevált ORWAK 3110-es gép is helyet kapott.

A bálázógép itt is gyorsan enyhített a dolgozók terhein, hiszen már nem kell túlórában a hulladék pakolásával és a kartondobozok tépkedésével vesződniük, így idejük nagy részét a vásárlók kiszolgálásával tölthették, ezzel is elégedettebbé téve őket. Több lett a szabad terület, könnyebb azóta tisztaságot és rendet tartani, a bálázott hulladékot értékesíteni is tudják. Kell ennél több?

Érdekli az ingyenes próba? Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

SOK A HULLADÉK, MAGAS A KÖLTSÉG?

Segítünk megszabadulni a „szemét” gondoktól és 

a felesleges kiadásoktól.

 

Kérjen tanácsot, próbálja ki az ORWAK bálázókat ingyen!

 

Nincs mit veszítenie!

Ajánlatunk kockázat és kötelezettség mentes!

 

 

SOK A HULLADÉK, MAGAS A KÖLTSÉG?

Segítünk megszabadulni a „szemét” gondoktól és

a felesleges kiadásoktól.

 

 

Kérjen tanácsot, próbálja ki az ORWAK gépeket ingyen!

 

Nincs mit veszítenie!

Ajánlatunk kockázat és kötelezettség mentes!

Köszönjük regisztrációját!

 

Munkatársunk hamarosan felveszi

Önnel a kapcsolatot!