1147 Budapest, Miskolci út 99.|E-mail: info@orwak.hu f
Mutasd a menüt

Kis üzletek nagy dobása

 

ORWAK bálázógép - kisboltA kereskedelmi kis vállalkozások visszatérő problémája a tárolás. Viszonylag kis területen kell raktározni az értékesítésre váró termékeket, emellett a gyarapodó mennyiségű hulladékot és csomagolóanyagot gyakran a plafonig zsúfolják és néha így is bánják, hogy nem nagyobb a belmagasság.

Na és persze figyelembe kell venni a raktározásra, munkavédelemre és a tűzvédelemre  vonatkozó előírásokat. A megfelelő menekülő utak biztosításáról nem is téve említést…

 

EORWAK_bálázók_dohányboltgy vidéki kis községben járunk, ahol egy vállalkozás több apró üzletet tart fent, van dohány bolt, kis közért, élelmiszer bolt. Az üzletek apró helyiségeiben nem tudtak mindent megfelelően tárolni, és mivel folyamatosan gondot okozott a szűk tér és az állandó helyhiány, a tulajdonos átgondolta, hogyan tudná megoldani ezt az áldatlan állapotot. Az árunak hely kell, de a csomagolóanyagot csak kerülgetik és egymásra halmozva nem más, mint haszontalan teher a boltoknak, ráadásul mindegyik üzletének napi működését akadályozza. Nehezen közlekednek a dolgozók, a raktárban csak ügyeskedve lehet megtalálni a keresett árut, arról nem is beszélve, hogy a papír hulladék egymásra halmozva baleset veszélyes, egy hatósági ellenőrzés során  akár büntetést is kiszabhatnak miatta. Kinek kell mindez?!

 

ORWAK3240 papírprésA tulajdonos a rend és biztonságos üzemelés mellett tette le a voksát. Megkeresett minket, majd értékesítő kollégánk egy találkozó során a helyszínen felmérte a helyzetet és a lehetőségeket. Az összes üzletben havonta összesen csak  kb. 2 tonna papír gyűlt össze, ami alapvetően nem indokolta volna a befektetést, de az okozott nehézségek arra sarkallták a cégvezetőt, hogy vásároljon egy ORWAK 3420 típusú bálázógépet.

Most már egy helyre gyűjtik össze a több üzlet papírhulladékát, amiből nagy tömörségű bálát készítenek. A bálák helyigénye töredéke az egymásra halmozott hulladék helyigényénél, így hasznos területek szabadultak fel az apró kis üzletekben. Könnyebb a raktározás, az áruk mozgatása, a közlekedés.

 

A napi munkavégzés így egyszerűbbé,  vált és egy esetleges ellenőrzés során sem szorul görcsbe a gyomruk. Ráadásul, ami eddig kiadást jelentett, ma már bevételt termel, hiszen az értékes papírbálákért szép kis összeget kapnak.

 

Ha szeretne hasonló történet részese lenne, keressen bennünket bizalommal, szakértőink szívesen segítenek Önnek.

 


 

SOK A HULLADÉK, MAGAS A KÖLTSÉG?

Segítünk megszabadulni a „szemét” gondoktól és 

a felesleges kiadásoktól.

 

Kérjen tanácsot, próbálja ki az ORWAK bálázókat ingyen!

 

Nincs mit veszítenie!

Ajánlatunk kockázat és kötelezettség mentes!

 

 

SOK A HULLADÉK, MAGAS A KÖLTSÉG?

Segítünk megszabadulni a „szemét” gondoktól és

a felesleges kiadásoktól.

 

 

Kérjen tanácsot, próbálja ki az ORWAK gépeket ingyen!

 

Nincs mit veszítenie!

Ajánlatunk kockázat és kötelezettség mentes!

Köszönjük regisztrációját!

 

Munkatársunk hamarosan felveszi

Önnel a kapcsolatot!