A kiskereskedelemben az eladótéren és a gyorsaságon múlik minden! Heti 2-3 alkalommal érkezik áru, alaposan becsomagolva, dobozokban-fóliában. Ezeket gyorsan ki kell csomagolni, hogy mielőbb az eladó térben lehessenek. A négyzetméterárak és járulékos költségek magasak, így természetes, ha Ön, mint tulajdonos szeretné a legtöbb teret hasznosítani.

Raktár – ha van – nagyon kicsi, zsúfolt, a kicsomagolás során a hulladék percek alatt a plafonig ér, nem is tudnak átkelni rajta, átláthatatlan, balesetveszélyes. Megfelelő megoldás nélkül az eladó kénytelen taposni, darabolni, hajtogatni, valahogy-valahova kivinni a hulladékot… Ez nem pár perc! De ki van addig a vevővel?

elelmiszer-blog

A szakboltokba betérő vevők igen kényesek az egyedi kiszolgálásra. Magas szakértelmet igényelnek és nem szeretik, ha megvárakoztatják őket. Szeressük őket!

Ők a legértékesebb vevőink, a visszatérők! Akkor elégedettek, ha maximális figyelmet kapnak. És az eladó is lelkes, ha azzal foglalkozhat, amihez igazán ért – a dobozok hajtogatása helyett.

Egy bálázógép elhelyezése (a hulladékok keletkezési helyéhez legközelebb) biztosítja, hogy az eladó közvetlenül a gépbe helyezhesse a csomagolóanyag hulladékot, garantálja a tiszta és rendezett környezetet, lerövidíti a polcra kerülési munkafázist, és nem utolsó sorban ennek következményeként az eladó maximális figyelmet fordíthat a vevőre. Varázsoljon rendet Ön is a bolt körül! Ne engedje, hogy a szakértő kolléga drága idejét/bérét a hulladékok kezelésére pazarolja! Mi segítünk! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Mutatunk egy konkrét siker történetet is, hogyan oldotta meg egy csapásra az ORWAK 3110 típusú bálázógép a sarki élelmiszerbolt hulladékkezelési gondjait!

Érdekli az ingyenes próba? Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

SOK A HULLADÉK, MAGAS A KÖLTSÉG?

Segítünk megszabadulni a „szemét” gondoktól és 

a felesleges kiadásoktól.

 

Kérjen tanácsot, próbálja ki az ORWAK bálázókat ingyen!

 

Nincs mit veszítenie!

Ajánlatunk kockázat és kötelezettség mentes!

 

 

SOK A HULLADÉK, MAGAS A KÖLTSÉG?

Segítünk megszabadulni a „szemét” gondoktól és

a felesleges kiadásoktól.

 

 

Kérjen tanácsot, próbálja ki az ORWAK gépeket ingyen!

 

Nincs mit veszítenie!

Ajánlatunk kockázat és kötelezettség mentes!

Köszönjük regisztrációját!

 

Munkatársunk hamarosan felveszi

Önnel a kapcsolatot!