Ki ne térne be néha-néha a kis közeli élelmiszerboltba, ahol családias a légkör, ismerős az eladó és szinte minden fontos élelmiszer és a háztartásban szükséges dolog kapható? Bár kedves a fogadtatás és udvarias a kiszolgálás, a sok pozitívum mellett általánosságban elmondható, hogy ezekben a boltokban sűrűn sorakoznak egymás mellett a polcok és kevés hely marad a közlekedésre.
Ez a probléma nem csak az eladótérre igaz, hiszen a beérkező áruk mozgatása, raktározása továbbá a csomagolóanyagok és egyéb hulladékok tárolása szintén rendkívül nagy helyigénnyel jár.
Az egyik fővárosi kis közértben egy légtérben raktározták a termékeket és a csomagoló anyagokat, ami elég nagy zűrzavart okozott. A dobozok nagyon sok helyet foglaltak a kis raktárnak használt helyiségben, a dolgozók sokszor botladoztak az egymásra halmozott papírhegyekben, ami komoly balesetveszélyt jelentett, ráadásul néha nehéz volt megtalálni a keresett terméket a polcon, mert eltakarta az előtte felhalmozott papírdoboz. E mellett rengeteg időt pazaroltak (sokszor túlórában) a karton dobozok, és műanyag hulladékok hajtogatására, vagdosására, taposására ahelyett, hogy az értékes idejüket az eladó térben a Vevőkkel töltötték volna. Már azon gondolkodtak, hogy plusz helységet kell bérelniük a folyamatos raktár problémáik miatt.

Az ORWAK 3110-es bálázógép megérkezése magával hozta a várva várt változást. A karton doboz hegyekből egymásra helyezhető papírbálák készülnek, amiket rendkívül könnyen tudnak mozgatni, azokat rendezetten, lényegesen kisebb helyen tudják tárolni és időszakonként elszállíttatni. Ezzel nagyobb lett a raktárban a szabad terület, ami jól áttekinthetővé vált, sőt jóval több beérkező árut tudnak már fogadni.  A dolgozók is biztonságosan közlekedhetnek a helyiségekben, de legfontosabb, hogy több időt tudnak tölteni az eladótérben az elégedett és visszatérő vásárlók érdekében.

A kis közért igazi színfoltja lett a környéknek, nagyon közkedvelt és kis mérete ellenére nagy forgalmat bonyolít. A sikeren felbuzdulva a tulajdonos a szomszédos kerületben is nyitott egy ehhez hasonló kis közértet, de a tapasztalatokból okulva már a nyitás előtt megrendelték az ORWAK 3110-es, „Kis kedvenc” névre hallgató bálázógépet. Az új közértben már az első naptól kezdve ésszerűen kezelik a keletkező hulladékot.

Az meg csak hab a tortán, hogy az elszállított, bálázott csomagoló anyag hulladékért még némi bevételre is szert tesznek.

Érdekli az ingyenes próba? Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

SOK A HULLADÉK, MAGAS A KÖLTSÉG?

Segítünk megszabadulni a „szemét” gondoktól és 

a felesleges kiadásoktól.

 

Kérjen tanácsot, próbálja ki az ORWAK bálázókat ingyen!

 

Nincs mit veszítenie!

Ajánlatunk kockázat és kötelezettség mentes!

 

 

SOK A HULLADÉK, MAGAS A KÖLTSÉG?

Segítünk megszabadulni a „szemét” gondoktól és

a felesleges kiadásoktól.

 

 

Kérjen tanácsot, próbálja ki az ORWAK gépeket ingyen!

 

Nincs mit veszítenie!

Ajánlatunk kockázat és kötelezettség mentes!

Köszönjük regisztrációját!

 

Munkatársunk hamarosan felveszi

Önnel a kapcsolatot!