Mezőgazdasági bálázók

Ha a mezőgazdaságban használatos széna vagy szalma bálázógépet keres, akkor itt érdemes Önnek körbenéznie. >>

Ha viszont a gazdaságában keletkező hulladék kezelésére keres megoldást akkor Ön jó helyen jár. A mezőgazdasági munkák során felhasznált anyagok csomagolásából is nagy mennyiségű hulladék keletkezik papír, fólia, különböző zsákok, illetve műanyagok formájában. Ezeket kezelni kell. De hogyan?

Viszonylag nagy mennyiséget kell összegyűjteni ahhoz, hogy megérje elszállíttatni a területről. Addig is védett helyen kell tárolni úgy, hogy közben ne szennyezze a környezetet. Ennek a hulladéknak a helyi megsemmisítése – sokszor csupán az elégetése – jelentős környezetszennyezéssel jár. Nem beszélve a különböző műanyagok égéstermékének egészségügyi kockázatáról.

Ma már szerencsére sok gazdaságban, főleg a vegyszermentes, illetve bio gazdálkodást végzőknél, első számú szempont a környezet óvása, kiváló kondícióban tartása. Ha már keletkezik a csomagolóanyagokból hulladék és az nem bomlik le alacsony környezeti terhelés mellett, akkor azt lehetőleg hasznosítsuk újra!

A papírt dolgozzuk fel és újra papírként jelenjen meg a gazdasági folyamatokban. Sok műanyag szintén újrahasznosítható, így nem kell újabb mennyiséget elhasználnunk az amúgy is szűkös környezeti erőforrásokból, a már egyszer előállított műanyag némi átalakulással megmarad a gazdasági körforgásban.

Így egy hulladékbálázóval a szemét bevételi forrássá is válik. A szétválogatott és bálázott papír, fólia, stb.  eladható. Ehhez talál nálunk professzionális eszközöket, országos szervizzel és változatos (bérlet, tartós bérlet, pályázat, vásárlás) konstrukciókkal.

Nézze meg alább a mezőgazdasági körülményekhez ajánlott bálázógépeket és vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlapon keresztül, hogy egyedi, “testre szabott” megoldást tudjunk javasolni Önnek!

Érdekli az ingyenes próba? Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

SOK A HULLADÉK, MAGAS A KÖLTSÉG?

Segítünk megszabadulni a „szemét” gondoktól és 

a felesleges kiadásoktól.

 

Kérjen tanácsot, próbálja ki az ORWAK bálázókat ingyen!

 

Nincs mit veszítenie!

Ajánlatunk kockázat és kötelezettség mentes!

 

 

SOK A HULLADÉK, MAGAS A KÖLTSÉG?

Segítünk megszabadulni a „szemét” gondoktól és

a felesleges kiadásoktól.

 

 

Kérjen tanácsot, próbálja ki az ORWAK gépeket ingyen!

 

Nincs mit veszítenie!

Ajánlatunk kockázat és kötelezettség mentes!

Köszönjük regisztrációját!

 

Munkatársunk hamarosan felveszi

Önnel a kapcsolatot!