Sok a hulladék? Drága az elszállítás? Gondot okoz a kezelés?

Bizonyára szembesült már a fenti “kezelhetetlen” problémákkal. Ha sok a hulladék, és ha rosszul kezelik, akkor magasak a költségek, nagy a rendetlenség, sok időbe telik a rendrakás… A számos probléma mellett rengeteget kell fizetni, a tömörítetlen (laza) szemét szállításáért. De ha tömörítik, a költségek drasztikusan csökkennek! Ha pedig az újrahasznosítható csomagolóanyagot vagy hulladékot bálázza, azért a legmagasabb árat fizetik Önnek.

Az Európában és Magyarországon is piacvezető ORWAK bálázógépek és hulladékprések cégmérettől függetlenül tiszta és gazdaságos hulladékkezelést nyújtanak. Így a hulladék többé nem költség, hanem bevételi forrás is lehet. Mindezek mellett rengeteg időt, energiát és munkaerőt takarítanak meg. 

Mennyi az annyi?

Vevőink tapasztalatai szerint az ORWAK hulladékprésekkel a szemétszállítási díjak 50-75%-a is megtakarítható! A bálázott csomagolóanyag és más értékes hulladék pedig a legkedvezőbb árakon értékesíthető.

Kíváncsi, hogy mennyit spórolhat vagy mennyi lehet a plusz bevétel?

A legnépszerűbb ORWAK termékek

ORWAK 3110

A valaha volt legnépszerűbb ORWAK bálázógép az országban. Világszerte több tízezer ORWAK 3110 üzemel. Egyedi igényekre szabható, papír és műanyag csomagolóanyag, fólia bálázására a legjobb választás.

ORWAK POWER 3420

Az ORWAK POWER termékcsalád tagjai új funkciókkal, Black Star technológiával készültek. Az ORWAK 3420 erősebb, intelligensebb és gyorsabb. A hulladékkezelést hatékonyan végzi, időt és pénzt spórol meg.

ORWAK LE-240

Az egyik legkedveltebb ORWAK  hulladékprés, 1:4-1:8 tömörítési aránnyal. A hulladékot közvetlenül a 240 l-es (igény szerint 360 l-es) kukákba tömöríti a hulladékot. Használatával a jelenlegi költségek akár 70-80%-a is megtakarítható.

ORWAK 4110

Az egyik legkedveltebb, hidraulikus hulladék prés, amely közvetlenül a kukába tömörít, 1:4-1:8 tömörítési arányban. Az 1100 é-es és 660 l-es szemetshez könnyen adaptálható, az egyedi igényekhez is illeszkedik.

További 10 előny

  • Testre szabott ajánlat. Kiszámoljuk, melyik a legjobb ORWAK hulladékprés vagy bálázógép, melyik térül meg leghamarabb Önnek.
  • Rugalmasság: egyedi bérleti, részletfizetési konstrukciók.
  • Gyorsabb hulladékkezelés, munkatársainak naponta több órát spórolhat.
  • Alacsony költségek, extra bevétel. A bálázók és hulladékprések kigazdálkodják maguknak a beszerzés vagy bérlés költségét. A bálázott hulladék eladásával extra bevételhez juthat.
  • Helyet takarít meg. Miért tárolna és szállíttatna levegőt? A tömörített hulladék jóval kisebb helyen tárolható, így sok hasznos terület szabadítható fel.
  • Egyszerű kezelés. Csak berakja a hulladékot és megnyom egy gombot. A gazdaságos hulladékkezelés gyorsan mindennapi rutinná válik.
  • Fokozott biztonság. Svéd termékről lévén szó a kezelőszemély biztonsága fő szempont. Még a legálmosabb hétfő reggelen is kényelmesen és biztonságosan tömöríthető a hulladék.
  • Tartós megoldás. Az ORWAK gépeit évtizedekre tervezzük. Szerviz- és karbantartási igénye minimális.
  • Modern hulladékkezeléssel cége valóban környezettudatos lesz. Lelkiismeretének nyugalmat, vállalkozásának kiválóan kommunikálható előnyt ad.
  • Higiénia, tiszta környezet. A tömörített hulladék nem szóródik szét, kevésbé párolog el.

Hogyan tud Ön is megszabadulni a “szemét” gondoktól?

Keressen bennünket bizalommal, szakértőink szívesen segítenek Önnek. Bárhol az országban ingyenes személyes konzultációt, konkrét javaslatot, gazdaságossági számítást, sőt ingyenes próba lehetőséget is ajánlunk. Minden kötelezettség nélkül!

Mások hogyan csinálják?

Világszerte több mint 100.000 ORWAK hulladék tömörítő üzemel. Magyarországon az elmúlt 30 évben több mint 1600 db ORWAK eszközt telepítettünk. Kattintson IDE >> és olvasson néhány sikertörténetet arról, miként változtatták meg az eszközök Partnereink életét, milyen gondoktól szabadultak meg örökre és milyen előnyük származott belőlük?

A bálázógépek az újrahasznosítható és más termelési hulladékot (karton, fólia, PET, fém, műanyag, textil stb.) géptípustól függően 50-500 kg-os, nagy sűrűségű bálákba tömörítik.

hulladékprések a mindennapi szemetet („kommunális hulladékot”) közvetlenül a szabványos szemetes edényekbe  (pl. 240 vagy 1100 literes kukák) vagy műanyag zsákokba tömörítik.

Kérjen díjmentes kalkulációt, ingyenes próbát!

Ügyfélszolgálat: (08:00-16:00):
+36 (1) 363 88 88

E-mail cím:

Cím:
1147 Budapest,
Miskolci út 99.

SOK A HULLADÉK, MAGAS A KÖLTSÉG?

Segítünk megszabadulni a „szemét” gondoktól és 

a felesleges kiadásoktól.

 

Kérjen tanácsot, próbálja ki az ORWAK bálázókat ingyen!

 

Nincs mit veszítenie!

Ajánlatunk kockázat és kötelezettség mentes!

 

 

SOK A HULLADÉK, MAGAS A KÖLTSÉG?

Segítünk megszabadulni a „szemét” gondoktól és

a felesleges kiadásoktól.

 

 

Kérjen tanácsot, próbálja ki az ORWAK gépeket ingyen!

 

Nincs mit veszítenie!

Ajánlatunk kockázat és kötelezettség mentes!

Köszönjük regisztrációját!

 

Munkatársunk hamarosan felveszi

Önnel a kapcsolatot!