1147 Budapest, Miskolci út 99.|E-mail: info@orwak.hu f
Mutasd a menüt

Nézzen be hozzánk az AGROmashEXPO-n!

ORWAK3420bálázógép_kiállítás2015. január 28-31 között ismét kiállítóként várjuk partnereinket a Hungexpo területén (C pavilon C5F stand) megrendezésre kerülő AGROmashEXPO-n, Magyarország legnagyobb élelmiszer-ipari és mezőgazdasági kiállításán.

 

Nézzen be hozzánk, ismerje meg a modern hulladékkezelés gazdaságos és korszerű lehetőségeit! 25 éves szakmai tapasztalatunk alapján büszkén mondhatjuk, hogy a mezőgazdaság és élelmiszer ipar számos szereplője használ már ORWAK bálázógépet vagy hulladékprést a termelés során keletkező értékes és újrahasznosítható csomagolóanyagok (különböző típusú papír, karton hulladék, műanyag fóliák, zsákok, BigBag, rekeszek, stb.) bálázására vagy az egyéb hulladékok tömörítésére.

Valószínűleg Önök is fizettek eddig azért, hogy a hulladékot elszállítsák, pedig tömörítve a költségek jelentős része megtakarítható, a bálázott, magas értéket képviselő csomagolóanyag kedvező feltételekkel értékesíthető. Az eddig “hasznosíthatatlan” vagy veszélyes hulladéknak gondolt szennyezett csomagolóanyag átvételére, értékesítésére is tudunk országos kapcsolatrendszerünk segítségével átvevőt találni.

Jöjjön el a kiállításra (ingyenes belépőt az info@orwak.hu email címen kérhet), meglátja megéri! Standunkon gépbemutatót tartunk, és biztos, hogy hasznos információkkal is szolgálunk! 

 

ORWAK3420_bigbag

ORWAK 3420 bálázógéppel, BigBag zsákokból készített Euroraklap méretű bála.

SOK A HULLADÉK, MAGAS A KÖLTSÉG?

Segítünk megszabadulni a „szemét” gondoktól és 

a felesleges kiadásoktól.

 

Kérjen tanácsot, próbálja ki az ORWAK bálázókat ingyen!

 

Nincs mit veszítenie!

Ajánlatunk kockázat és kötelezettség mentes!

 

 

SOK A HULLADÉK, MAGAS A KÖLTSÉG?

Segítünk megszabadulni a „szemét” gondoktól és

a felesleges kiadásoktól.

 

 

Kérjen tanácsot, próbálja ki az ORWAK gépeket ingyen!

 

Nincs mit veszítenie!

Ajánlatunk kockázat és kötelezettség mentes!

Köszönjük regisztrációját!

 

Munkatársunk hamarosan felveszi

Önnel a kapcsolatot!