1147 Budapest, Miskolci út 99.|E-mail: info@orwak.hu f
Mutasd a menüt

Rólunk írtak az Octogon magazinban

Íme a cikk az ingatlan üzemeltetőknek és fejlesztőknek szóló szakmai kiadványban:

 

Korszerű, gazdaságos hulladékkezelés ORWAK gépekkel

 

Az ország egyik legmagasabb színvonalú kollégiumában a hatékony hulladékkezelés megvalósításakor a költség-optimalizálás, maximális higiénia és a kezelők biztonsága alkották a fő szempontokat. Az ORWAK hulladékprések telepítésével mindezek mellett egyszerű, gyors, zárt rendszerű hulladékkezelés valósult meg.

A beruházó szakmai stábja a legkorszerűbb technológia mellett döntött, mely felkészültségüknek és környezettudatosságuknak köszönhető. Nagyon jó választásnak bizonyultak a csendes, kis helyigényű, legnagyobb tömörítési hatékonyságú hulladékprések: az 1100 literes szabvány kukába tömörítő ORWAK 4110-es eszköz, valamint egyedülálló ORWAK 5030C típusú zsákos hulladékprés, mely a hulladékot egy fém paláston belül úgy tömöríti, hogy a zsákok sosem sérülnek. Tovább…. http://www.orwak.hu/termekkategoria/hulladekpresek/

 

ORWAK_hulladékprés_kollégium

 

Hol működnek eredményesen gépeink? A kicsiktől a multikig, mindenütt jelen vagyunk. Az ingatlan üzemeltetés, kereskedelem, ipar, vendéglátás, egészségügy, hulladékgazdálkodás, mezőgazdaság, társasház-kezelés… de mindenhol, ahol hulladék keletkezik!

Miben vagyunk jók? 25 éve a korszerű hulladékkezelés éllovasaiként fáradhatatlanul keressük, tanuljuk és tanítjuk a leggazdaságosabb hulladékkezelési megoldásokat. Élőben tartunk gépbemutatókat és próbalehetőséget biztosítunk. Már 1 hónap után azonnali megtakarítást garantálunk, a beszerzéshez egyedi finanszírozást (részlet-fizetés, bérlet) kínálunk. 3 éves garancia programmal, megbízható és gyors szervizzel hosszú élettartamú, legmagasabb ár/érték arányú gépeinket ingyenesen szállítjuk és telepítjük.

Képzett és tapasztalt szakembergárdánk minőségi kiszolgálással és eszközökkel segít az ideális hulladékkezelési tevékenység kialakításában.

 

Várjuk az újabb kihívásokat!

 

 

Írjon nekünk és segítünk!


 

SOK A HULLADÉK, MAGAS A KÖLTSÉG?

Segítünk megszabadulni a „szemét” gondoktól és 

a felesleges kiadásoktól.

 

Kérjen tanácsot, próbálja ki az ORWAK bálázókat ingyen!

 

Nincs mit veszítenie!

Ajánlatunk kockázat és kötelezettség mentes!

 

 

SOK A HULLADÉK, MAGAS A KÖLTSÉG?

Segítünk megszabadulni a „szemét” gondoktól és

a felesleges kiadásoktól.

 

 

Kérjen tanácsot, próbálja ki az ORWAK gépeket ingyen!

 

Nincs mit veszítenie!

Ajánlatunk kockázat és kötelezettség mentes!

Köszönjük regisztrációját!

 

Munkatársunk hamarosan felveszi

Önnel a kapcsolatot!