1147 Budapest, Miskolci út 99.|E-mail: info@orwak.hu f
Mutasd a menüt

Rólunk

A korszerű hulladékkezelés éllovasai

…mert a hulladék érték, ne hagyjuk elveszni!

„Bárcsak nálunk ne lenne sok hulladék, annyi baj van vele, legfőképp drága! És folyton csak gyűlik, hétről-hétre jönnek a gondok, magas a számla, sok az edény, kellene még ember, aki kezeli…”

 

Jól ismerjük a problémát, de tudjuk a megoldást is!

27 éve az ORWAK kizárólagos hazai képviselőiként azon dolgozunk, hogy svéd minőségi berendezésekkel a problémaként kezelt hulladékkérdést költséghatékonnyá és jövedelmezővé tegyük. Ehhez biztonságos, korszerű, hatékony eszközökre van szükség, olyanokra, melyek a problémát megszüntetik, és a lehető legrövidebb időn belül megtérülnek.

Tudjuk, szemét… kit érdekel? Csak a gond van vele, és sokba kerül! De gondolkodott már azon, hogy az Ön hulladékával mi történik? Ki szállítja el, mennyiért és vajon miért? Lehet, hogy annak megéri, aki elviszi? Biztosan hallotta már: a hulladék érték. Persze, legyint legtöbbször… és ha mégis?

 

Hulladékból bevétel

Ha van újrahasznosítható anyaguk, akkor az eladható! A legmagasabb árat a bálázott hulladékért fizetik Önnek. Két legyet egy csapásra: szelektálják a hulladékot, így nem kerül a kommunálisba, ami pont ezzel a mennyiséggel jelentősen lecsökken, plusz bálázzák az eladható hulladékot, és eladják, így a bálázógép segítségével a szemétszállítási díj helyett a bálák eladásából bevétel keletkezik. Karton, fólia, pet palack, aludoboz, szivacs stb. Kis mennyiségre kis gép, nagyobb mennyiségre raklap méretű bálázó. Többféle anyagra több kamrás, vegyes hulladékra kombinált gép, speciálisra egyedi. Nézzük meg együtt, Önöknek melyik a legjobb megoldás. 

 

Magas a hulladékszállítási díj?

Kifolyik a kukákból a szemét, rendetlen a környezet?  És azok a szagok! Annyi a kuka, hogy nincs hova tenni, hasznos területet foglal, húzni-vonni kell ki-be. Már megint itt pöfög a kukaszállító, kapott egy pár bírságot a tűzoltóságtól, a munkavédelmis feljegyzéseiről pedig ne beszéljünk! Nem csoda, ha mindenki utál ezzel foglalkozni és évről évre drágább. Hulladékpréssel mindez egy csapásra megszűnik! A kukák és az ürítések száma jelentősen lecsökken, rend, tisztaság, higiénia, és már lehet is gondolkodni mire költse a megtakarítást.

 

Miért válasszon minket?

A kis cégektől a nagy multikig, a gazdasági szféra legkülönfélébb szereplőinél több, mint 1600 db ORWAK gép üzemel Magyarországon, szerte a nagyvilágban pedig  százhúszezren használnak ORWAK gépeket.

Az ország gyorséttermeinek 92%-ban, kis- és nagy élelmiszerboltokban, kereskedelmi egységekben, raktárakban, szállodákban, kórházakban és szakrendelőkben, kis üzemekben és nagy gyárakban, irodaházakban, sportlétesítményekben, társasházakban, sőt a mezőgazdaságban is találkozhat ORWAK gépekkel.

Emellett büszkén jelenthetjük ki, hogy gépeink több százas nagyságrendben napi szinten állják a sarat nagy forgalmú hulladékgazdálkodó cégeknél is, ahol a bálázógépek a lehető legnagyobb kihasználtságnak vannak kitéve.

Hosszú élettartam, megbízható és gyors szerviz, garancia, hatékonyság (ideális bálaméret és súly), technikai fejlesztések, minőségi segédanyagok (zsák, zsinór, acélkötöző drót) legkedvezőbb áron, nagy tételben is azonnal raktárról, házhozszállítással. A legmegfelelőbb megoldást szakmai tudásunk, a biztonságot a svéd minőség, a nyugalmat pedig  teljes körű felelősségbiztosításunk garantálja. A piacon a legkedvezőbb ár/értékarányú gépekkel büszkélkedhetünk.  

 

Ennyi partner nem tévedhet

Referencialistánk igen jelentős, iparágakra szegmentáltan is rendelkezésre bocsájtjuk. Ám úgy gondoljuk, ennél még meggyőzőbbek leendő ügyfeleinknek tartott élő prezentációink, melynek során életszerűen, akár az ügyfél saját, speciális hulladék anyagával, egzakt, mérhető adatokkal a komplett működési, kezelési folyamatot mutatjuk be, az országban az Önhöz legközelebb eső ponton.

Szakértő kollégáink évek óta a szakma kiemelkedő képviselői, jelentős ismeretekkel, tapasztalattal és kapcsolatokkal. Büszkék vagyunk, hogy a mi társaságunkhoz tartoznak.

 

 

Amiben számíthat ránk:

 

 • Díjmentes felmérés, kalkuláció-készítés és szaktanácsadás (a legegyedibb hulladéktípusok és korrekt árakon dolgozó átvevők partner-ajánlása országszerte)
 • Ingyenes tesztelési lehetőségek: 1 hetes próba, élő gépbemutató országszerte meglévő partnereinknél, az Önök anyagával telephelyünkön próba bálázás.
 • Kedvező bérleti- egyedi részletfizetési konstrukciókat és partnereinken keresztül lízing lehetőségeket is biztosítunk.  Kizárólag sikerdíjas alapon dolgozó, pályázatos beszerzések lebonyolítását végző rugalmas, gyorsan dolgozó társasággal működünk közre.   
 • A megvásárolt/bérelt gépet díjmentesen szállítjuk, helyezzük üzembe és oktatjuk a kezelését.
 • 100% pénz-visszafizetési garancia. Ha az üzembehelyezéstől számított 30 napon belül az ORWAK berendezés nem azt az eredményt hozza, mint amit a komplett hulladékkezelési javaslatban megadtunk, visszatérítjük a fizetett összeg 100%-át.
 • 1989 óta gyűjtött szakmai tapasztalat… Idén 27 évesek vagyunk, és büszkék a szakma iránt elkötelezett sok éve csapatunkat erősítő kollégáinkra!
 • Folyamatosan bővülő referencialistánk jelenleg 668 vállalkozást ölel fel. 
 • Gépeinket rövid határidővel, legtöbbször raktárról 1 héten belül szállítjuk!
 • Garancia 3 év szervizszerződéssel!
 • Szakszervizünk rövid határidővel áll partnereink szolgálatában. Kérésre 24 órán belüli kiszállást is módunkban áll biztosítani! Az általunk forgalmazott berendezések hosszú távú megbízható működését képzett, tapasztalt kollégáink valamint gyári alkatrészekkel és minőségi kiegészítőkkel jól felszerelt szervizautóink garantálják. A gyors ügyintézés érdekében hibabejelentéseket telefonon közvetlenül szerviz vezetőnknél, mailen és faxon egyaránt fogadjuk.  
 • 40 éves tapasztalattal rendelkező gyártói szavatosság, svéd minőség és biztonság.
 • Minőségi kiegészítőinket (bálakötöző zsinór, műanyagzsák, acél-drót) évek óta változatlan áron azonnal biztosítjuk raktárról, mennyiségi kedvezmény és ingyenes szállítási lehetőséggel. A biztonságos használat mellett a gépek élettartamának ideális növelését szolgálják.    
 • A piacon legmagasabb ár/érték arányú eszközöket forgalmazzuk.
 • Komplett hulladékkezelési tervkészítés (gépvásárláskor 50%-ban beszámításra kerül)

 

 

Ha még többre kíváncsi, szívesen válaszolunk!


SOK A HULLADÉK, MAGAS A KÖLTSÉG?

Segítünk megszabadulni a „szemét” gondoktól és 

a felesleges kiadásoktól.

 

Kérjen tanácsot, próbálja ki az ORWAK bálázókat ingyen!

 

Nincs mit veszítenie!

Ajánlatunk kockázat és kötelezettség mentes!

 

 

SOK A HULLADÉK, MAGAS A KÖLTSÉG?

Segítünk megszabadulni a „szemét” gondoktól és

a felesleges kiadásoktól.

 

 

Kérjen tanácsot, próbálja ki az ORWAK gépeket ingyen!

 

Nincs mit veszítenie!

Ajánlatunk kockázat és kötelezettség mentes!

Köszönjük regisztrációját!

 

Munkatársunk hamarosan felveszi

Önnel a kapcsolatot!