1147 Budapest, Miskolci út 99.|E-mail: info@orwak.hu f
Mutasd a menüt

Szűk helyen nagy mennyiségű hulladék

 

Általános probléma fővárosunk szívében a helyhiány, de ez nemcsak a közterületeken mutatkozik meg, hanem mikro szinten, egy-egy vállalkozás esetében is. Ez az étterem is azzal a nehézséggel szembesült, hogy bizony a nagy forgalom nagy mennyiségű hulladékot generál és annak tárolására értékes területeket kellett fenntartani. 3 db 240 literes tárolóedényt tartottak fent, abban gyűlt a kommunális hulladék, valamint a rendszerint áru csomagolásból származó papír és fólia hulladékot is itt tárolták elszállításig. A gondok viszont hamar szembeötlőek lettek.

 

A szűk helyiségben nagyon nehéz volt a tárolóedényeket mozgatni, a dolgozók sokat nyűglődtek vele, a kommunális hulladék pedig főleg a nyári melegben kellemetlen szagot árasztott.

Higiénia szempontjából sem ez volt az ideális megoldás, arról nem is beszélve, hogy az utcafrontról igényes kialakítású étterem másik oldalán lévő hulladéktároló a benne lévő gyűjtőedényekkel, csomagolóanyagokkal szintén látható volt kívülről is, akár a vendégek számára is, ami eléggé rontotta a hely megítélését.

 

Ezt a helyzetet elégelte meg az étterem vezetősége és így kerültek kapcsolatba velünk. Szakértő kollégánk elment az étterembe, személyes találkozó során felmérte a helyzetet, körülményeket és összegezve a lehetőségeket az ORWAK LE-240 típusú, 1 kamrás hulladékprést ajánlotta. A vezetőség pedig nem tétovázott és rövid időn belül már ott is volt a hulladékprés, készen a bevetésre. Az eredmény magáért beszél. A „Kis elefánt”-ként is ismert hulladékprés használatával kevesebb gyűjtőedényre van szükség, a hulladékot pedig közvetlenül az edénybe préseli a berendezés. Lényegesen több hulladék fér el így a szeméttárolóban, a kevesebb kukát ritkábban kell mozgatni és üríteni a szolgáltatónak, így költséget is megtakarítanak.

 

Ami pedig szintén rendkívül lényeges szempont egy étterem számára: sokkal esztétikusabb a nyitott, járókelők számára is látható hulladéktároló, ami pozitívan hat az étteremről alkotott véleményre.

 

Mi is szeretnénk megoldást, érdekelnek a részletek!


SOK A HULLADÉK, MAGAS A KÖLTSÉG?

Segítünk megszabadulni a „szemét” gondoktól és 

a felesleges kiadásoktól.

 

Kérjen tanácsot, próbálja ki az ORWAK bálázókat ingyen!

 

Nincs mit veszítenie!

Ajánlatunk kockázat és kötelezettség mentes!

 

 

SOK A HULLADÉK, MAGAS A KÖLTSÉG?

Segítünk megszabadulni a „szemét” gondoktól és

a felesleges kiadásoktól.

 

 

Kérjen tanácsot, próbálja ki az ORWAK gépeket ingyen!

 

Nincs mit veszítenie!

Ajánlatunk kockázat és kötelezettség mentes!

Köszönjük regisztrációját!

 

Munkatársunk hamarosan felveszi

Önnel a kapcsolatot!