Hulladékprések

hulladekpres_szemethalom2Ki ne látott volna már ilyet?!  Na de, ha sok a hulladék, még több edény kellene vagy más napokon is legyen ürítés? …. így is nagyon drága a hulladékszállítás!

 

Mindenki igyekszik elkerülni a „kukás-napokat”, az autók pöfögését, a dugót, de jó lenne, ha ritkábban jönnének! Ez a látvány és a sokkal kellemetlenebb orrfacsaró mellékhatások egyszerűen megszüntethetők…

 

 

 

bins-3Az ORWAK hulladékprések a keletkező kommunális (háztartási) hulladékot minimum 1:4-1:8 arányban közvetlenül szabvány szemetes edényekbe (pl. 240, 360 vagy 1100 l-es kukák) vagy műanyag zsákba tömörítik. A hulladékszállítási költség 75 %-kal is csökkenthető. A hatékonyság a tömörítendő hulladéktípusok függvényében változik. A berendezések használata biztonságos (egyes, a piacon kapható típusokkal ellentétben) tömörítés közben a mozgó alkatrészekhez nem lehet hozzáférni!

Svéd technológia = Minőség és Biztonság. Hosszú élettartam, legmagasabb ár/érték arány.  Néhány az ORWAK termékek főbb jellemzői közül, melyek a több mint 40 éves gyártói tapasztalatnak és folyamatos fejlesztésnek köszönhetők.

A jelentős térfogatcsökkenés eredményeként a hulladékprésekkel elérhető további előnyök:

 

  • Jelentős költségcsökkenés, gyors megtérülés
  • Tisztán átlátható, kontrollált hulladékkezelés
  • Nagyobb rend és tisztaság
  • Környezetvédelem

 

 

 

Bővebben »

 

Érdekelnek a hulladékprések

Termékeink