1147 Budapest, Miskolci út 99.|E-mail: info@orwak.hu f
Mutasd a menüt

Vapiano – Egy étterem, melynek kedvére volt egy hatékony megoldás

A Vapiano étteremláncot egy a vendéglátásban új koncepcióra alapozva 2002-ben alapították tulajdonosai. Az éttermek interaktív látványkonyhában, rendelésre készülő olasz ételekkel szolgálják ki vendégeiket, s egyedi kívánságokat is igyekeznek teljesíteni. A koncepció olyannyira sikeres lett, hogy a Vapiano éttermek ma már megtalálhatók Európa számos országában, a Közel-Keleten és az Egyesült Államokban is.

A stockholmi Vapiano annyira népszerű, hogy naponta 600-800 vendég fordul meg náluk. Az étteremben a nyitás óta az ORWAK 3110, a termékcsalád legkisebb bálázógépe gondoskodik a hulladéktömörítésről. Az étterem vezetője, Lars Fagerlund a mai napig jó befektetésnek tartja a gépet:

„Nem használunk semmilyen félkész terméket, minden ételt különböző, friss alapanyagokból készítünk el, ami azt jelenti, hogy rengeteg terméket szállítanak az étterembe és ezek legtöbbje dobozokban érkezik hozzánk.” A csomagolóanyagok elsősorban karton dobozok, de gyakran előfordulnak lágy műanyagok is.

Mivel nagyon kevés a hely a tároló helységekben, fontos, hogy kicsi, de hatékony gépet használjanak. „Osztoznunk kell egy másik, szintén árut fogadó céggel, egy nagyon kis helyiségen az alagsorban, egyszerűen nincs hely az üres dobozoknak. A bálázó nélkül ezt a helyzetet nem tudnánk megoldani.”

„A bálázó választásánál nélkülözhetetlen kritérium volt annak mérete. Egy kis gépre volt szükségünk, ami a lehető legkevesebb helyet foglalja. A bálák kicsik és könnyűek, így bárki egyszerűen tudja mozgatni ezeket. A karton és műanyag szétválasztása pedig a gép egyik számunkra nagyon értékes tulajdonsága.”

„Az étterem egy hét alatt 15-20 bálát halmoz fel. A bálázó gépnek számos előnye van, amivel rengeteget tudunk spórolni a költségeken, a szabad területen és a báláknak általában nagyobb értéke van, mint egy halom vegyes hulladéknak.”

SOK A HULLADÉK, MAGAS A KÖLTSÉG?

Segítünk megszabadulni a „szemét” gondoktól és 

a felesleges kiadásoktól.

 

Kérjen tanácsot, próbálja ki az ORWAK bálázókat ingyen!

 

Nincs mit veszítenie!

Ajánlatunk kockázat és kötelezettség mentes!

 

 

SOK A HULLADÉK, MAGAS A KÖLTSÉG?

Segítünk megszabadulni a „szemét” gondoktól és

a felesleges kiadásoktól.

 

 

Kérjen tanácsot, próbálja ki az ORWAK gépeket ingyen!

 

Nincs mit veszítenie!

Ajánlatunk kockázat és kötelezettség mentes!

Köszönjük regisztrációját!

 

Munkatársunk hamarosan felveszi

Önnel a kapcsolatot!