MINIMÁLIS SZEMÉTDÍJ, ELADHATÓ BÁLÁZOTT HULLADÉK

Sok a hulladék? Drága az elszállítás? Gondot okoz a kezelés?

Bizonyára Ön is szembesült már a fenti, hulladékkal kapcsolatos “kezelhetetlen” problémákkal. Ha sok a hulladék, és ha rosszul kezelik, akkor magasak a költségek, nagy a rendetlenség, sok időbe telik a rendrakás…

A számos probléma mellett rengeteget kell fizetni azért, hogy a tömörítetlen (laza) szemetet elszállítsák. De ha tömörítik, a költségek drasztikusan csökkennek! Ha pedig az újrahasznosítható csomagolóanyagot vagy egyéb értékes hulladékát bálázza, akkor a legmagasabb árat fizetik Önnek érte.

Mennyi az annyi?

Vevőink tapasztalatai szerint az ORWAK hulladékprésekkel
a szemétszállítási díjak 50-70 %-a is megtakarítható!
A bálázott csomagolóanyag és más értékes hulladék pedig a legkedvezőbb árakon értékesíthető.

Kíváncsi, hogy mennyit spórolhat vagy mennyi lehet a plusz bevétel?

Az Európában és Magyarországon is piacvezető ORWAK bálázógépek és hulladékprések cégmérettől függetlenül megadják Önnek a modern, tiszta és gazdaságos hulladékkezelést – amellyel a hulladék többé nem költség, hanem bevételi forrás is lehet. Sőt, mindezek mellett rengeteg időt, energiát és munkaerőt is megtakaríthat.

Az Európában és Magyarországon is piacvezető ORWAK bálázógépek és hulladékprések cégmérettől függetlenül megadják Önnek a modern, tiszta és gazdaságos hulladékkezelést – amellyel a hulladék többé nem költség, hanem bevételi forrás is lehet. Sőt, mindezek mellett rengeteg időt, energiát és munkaerőt is megtakaríthat.

További 10 előny

 • Cégre szabott ajánlat. Kiszámoljuk és megmutatjuk, hogy Önnek melyik a legjobb ORWAK hulladékprés vagy bálázógép (tehát melyik térül meg leghamarabb).
 • Kedvező bérleti konstrukciók, részletfizetés, lízing, szerviztámogatás és garancia program. Tényleg rugalmasak vagyunk.
 • Gyorsabb hulladékkezelés. A tömörítés ciklusideje másodpercekben mérhető, pillanatok alatt kész. Naponta több órát megspórolhat.
 • Alacsony költségek. A gépnek gyakorlatilag csak bekerülési költsége vagy bérleti díja van, utána csak kevés áramot fogyaszt, esetleg némi kötözőzsinórt. A gép „kigazdálkodja” magának a beszerzés költségeit, hiszen nemcsak pénzt spórolhat, de értékesítheti is a tömörített hulladékot.
 • Helyet takarít meg. Miért tárolna és szállíttatna levegőt? A tömörítetlen hulladék rengeteg helyet foglal és nem szép látvány. Ha tömöríti hulladékát, azt kezelni is könnyebb, másrészt óriási hasznos területet szabadíthat fel.
 • Egyszerű kezelés. Csak berakja a hulladékot és megnyom egy gombot. A gazdaságos hulladékkezelés gyorsan mindennapi rutinná válik.
 • Fokozott biztonság. Svéd termékről lévén szó a kezelőszemély biztonsága fő szempont. A gépeket úgy terveztük, hogy még a legálmosabb hétfő reggelen is hulladékát kényelmesen és biztonságosan tömöríthesse.
 • Tartós megoldás. Az ORWAK gépeit évtizedekre tervezzük. Szerviz- és karbantartási igénye minimális.
 • Környezettudatos működés. A tömörített hulladék kevésbé terheli a szeméttelepeket, a bálázott hulladékot pedig könnyebb kezelni és újrahasznosítani. Cége valóban környezettudatos lesz, ami az Ön lelkiismeretének nyugalmat, a cégének egy kiválóan kommunikálható előnyt ad.
 • Higiénikus. A tömörített hulladék nem szóródik mindenhova, így telephelye könnyebben tisztán tartható.

Miért válasszam az ORWAK hulladékpréseket és bálázógépeket?

Az ORWAK eszközök hadrendbe állításával gyorsabban és hatékonyabban tud megszabadulni a hulladéktól.

 • növekvő bevétel, gyors megtérülés
 • komoly költségcsökkenés
 • ingyenes próbalehetőség
 • hatékonyabb munkaerő és időkihasználás
 • kisebb helyigény: kisméretű gép, kevesebb edény, tömörített hulladék
 • jelentős térfogatcsökkenés, nagy sűrűségű bálák
 • egyszerű és biztonságos használat
 • nagyobb rend és tisztaság, több szabad terület

ORWAK eszközök minden igényre

A bálázógépek az újrahasznosítható és más termelési hulladékot (karton, fólia, PET, fém, műanyag, textil stb.) géptípustól függően 50-500 kg-os, nagy sűrűségű bálákba tömörítik.

A hulladékprések a mindennapi szemetet („kommunális hulladékot”) közvetlenül a szabványos szemetes edényekbe 
(pl. 240 vagy 1100 literes kukák) vagy műanyag zsákokba tömörítik.

Mások hogyan csinálják?

Világszerte kb. 130.000 ORWAK tömörítő üzemel. Magyarországon az elmúlt 25 évben több mint 1600 db ORWAK eszközt telepítettünk.

Kattintson IDE >> és olvasson néhány sikertörténetet arról, miként változtatták meg az eszközök Partnereink életét, milyen gondoktól szabadultak meg örökre és milyen előnyük származott belőlük?

Hogyan tud Ön is megszabadulni a “szemét” gondoktól?

Keressen bennünket bizalommal, szakértőink szívesen segítenek Önnek. Bárhol az országban személyes konzultációt, konkrét javaslatot, gazdaságossági számítást, sőt ingyenes próba lehetőséget is ajánlunk. Minden kötelezettség nélkül!

Kérjen díjmentes kalkulációt, ingyenes próbát!

5 + 3 =

Ügyfélszolgálat: (08:00-16:00):
+36 (1) 363 88 88

E-mail cím:

Cím:
1147 Budapest,
Miskolci út 99.

SOK A HULLADÉK, MAGAS A KÖLTSÉG?

Segítünk megszabadulni a „szemét” gondoktól és 

a felesleges kiadásoktól.

 

Kérjen tanácsot, próbálja ki az ORWAK bálázókat ingyen!

 

Nincs mit veszítenie!

Ajánlatunk kockázat és kötelezettség mentes!

 

 

SOK A HULLADÉK, MAGAS A KÖLTSÉG?

Segítünk megszabadulni a „szemét” gondoktól és

a felesleges kiadásoktól.

 

 

Kérjen tanácsot, próbálja ki az ORWAK gépeket ingyen!

 

Nincs mit veszítenie!

Ajánlatunk kockázat és kötelezettség mentes!

Köszönjük regisztrációját!

 

Munkatársunk hamarosan felveszi

Önnel a kapcsolatot!